Xhentilmeni Keanu Reeves (FOTO – VIDEO)

Ndodh rrallë që të shohësh një person VIP të udhëtojë me metro. Këtë e bën një prej aktorëve më të njohur, Keanu Reeves. Por, nuk është ky lajmi. Reeves ka qenë i ulur dhe ka parë një femër në këmbë. Si një xhentilmen i vërtetë, Reeves është ngritur dhe i ka liruar vendin e saj. Në botën e Reeves këto gjëra ndodhin shumë rralë, dhe për këtë arsye aktori i njohur meriton veçse vlerësim për këtë gjest të vogël, por shumë domethënës.

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...