GREQI – “Syriza” kryeson në Athinë sipas një sondazhi paraprak

votime

Partia e së majtës radikale “Syriza” është në krye të zgjedhjeve logale greke për bashkinë e Athinës dhe rajonin e saj që është edhe zona më e populluar e Greqisë, sipas një sondazhi paraprak të dal së fundmi nga kutitë e votimit.
Në Atikë, rrethi i kryeqytetit, kandidatja e Syrizas pritet të marrë mes 27 dhe 31 për qind të votave dhe kalon kryetarin aktual të mbështetur nga socialistët, që parashikohet të arrijë mes 20 dhe 24,5 për qind.
Ndërkohë që në Athinë, kandidatja e “Syrizas ka 20-24 për qind duke dalë para kryetarit aktual të bashkisë Georges Kaminis që parashikohet të marrë 19-23 për qind, që mbështetet nga socialistët. ATSH AFP.

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...