FOTOT/ Mes dy botëve! Fotot mahnitëse nga bota nënujore

Këto foto mahnitëse janë kryer mes dy botëve, asaj nënujore dhe asaj mbi të.

Sjellin disa pamje vërtet mahnitëse dhe të rralla.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/1-106-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/1-106.jpg","attachment_id":"473859"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/2-91-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/2-91.jpg","attachment_id":"473861"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/3-95-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/3-95.jpg","attachment_id":"473864"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/4-84-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/4-84.jpg","attachment_id":"473866"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/5-79-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/5-79.jpg","attachment_id":"473868"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/6-79-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/6-79.jpg","attachment_id":"473869"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/7-69-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/7-69.jpg","attachment_id":"473870"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/8-62-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/8-62.jpg","attachment_id":"473871"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/9-53-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/9-53.jpg","attachment_id":"473873"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/10-48-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/10-48.jpg","attachment_id":"473874"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/11-35-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/11-35.jpg","attachment_id":"473875"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/12-24-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/12-24.jpg","attachment_id":"473876"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *