FOTOT/ Mes dy botëve! Fotot mahnitëse nga bota nënujore

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp

Këto foto mahnitëse janë kryer mes dy botëve, asaj nënujore dhe asaj mbi të.

Sjellin disa pamje vërtet mahnitëse dhe të rralla.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp
REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/1-106-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/1-106.jpg","attachment_id":"473859"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/2-91-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/2-91.jpg","attachment_id":"473861"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/3-95-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/3-95.jpg","attachment_id":"473864"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/4-84-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/4-84.jpg","attachment_id":"473866"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/5-79-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/5-79.jpg","attachment_id":"473868"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/6-79-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/6-79.jpg","attachment_id":"473869"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/7-69-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/7-69.jpg","attachment_id":"473870"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/8-62-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/8-62.jpg","attachment_id":"473871"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/9-53-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/9-53.jpg","attachment_id":"473873"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/10-48-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/10-48.jpg","attachment_id":"473874"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/11-35-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/11-35.jpg","attachment_id":"473875"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/12-24-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/12-24.jpg","attachment_id":"473876"}]
        
        Loading...
        

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *