TemA TV/ 5 muaj nga rritja e çmimit të biletës, transporti publik në të njejtat kushte

Transporti publik qytetas në Tiranë vijon të mbetet në të njejtat kushte edhe 6 muaj pas rritjes së çmimit të biletës.

Edhe pse Bashkia premtoi përmirësim të shërbimt kjo gjë ende nuk ka ndodhur. Qytetarët ankohen për mungesën e higjenës dhe kondicionerët, pritjet në stacione si dhe vjedhjet.

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...