FOTOT/ “Ndëshkuesi” nis aktin e fundit të shfarrosjes, dhe populli e mbështet masivisht

Rodrigo Duterte ka marrë një dozë të fortë inkurajimi nga një sondazh i kryer së fundmi.

Ai iu drejtua popullit me pyetjen nëse ishin dakord apo jo me fushatën e tij kundër drogaxhinjve.

Përgjigja ka qenë impresionuese edhe për vetë atë.

84 përqind e popullsisë mbështetën luftën e tij kundër drogës dhe atë kundër duhanit të nisur së fundmi.

3700 persona ëkanë vdekur që kur Duterte mori pushtetin.

Më shumë se 300 mijë janë dorëzuar vetë në burgjet e vendit për t’i shpëtuar vdekjes.

Pas këtoj votëbesimi popullor, Duterte ka thëën se do të nisë aktin e fundit të shfarrosjes, për të pastruar Filipinet.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-1.jpg","attachment_id":"560571"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-2.jpg","attachment_id":"560572"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-3.jpg","attachment_id":"560573"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-4.jpg","attachment_id":"560574"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-5.jpg","attachment_id":"560575"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-6.jpg","attachment_id":"564778"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-7.jpg","attachment_id":"564779"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-8.jpg","attachment_id":"564780"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-9.jpg","attachment_id":"564781"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-10.jpg","attachment_id":"564782"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-11.jpg","attachment_id":"564783"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-12.jpg","attachment_id":"564784"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-13.jpg","attachment_id":"564785"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Filipine-14.jpg","attachment_id":"564786"}]

1 komente në “FOTOT/ “Ndëshkuesi” nis aktin e fundit të shfarrosjes, dhe populli e mbështet masivisht”

  1. Dil Enver nga varri. says:

    Kur do vi ne shqiperi nje si ky ? Te filloj me politikanet te paret. Drogaxhinjte, shpellaret qe nuk emancipohen kurre, dhe bythlepiresit e qeveritareve.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *