FOTOT/ Një detaj që nuk mund të shpëtojë nga veshja e Ramës

Në takime të rëndësishme si ai në Beograd mes kryeministrit serb Aleksandër Vuçiç dhe atij shqiptar, Edi Rama, vihet re çdo detaj.

Një prej tyre është edhe veshja.

Dhe në këtë pikë, Rama ka befasuar.

Ai kishte zgjedhur një kravatë të çuditshme, që nuk ka kaluar pa u komentuar.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/rama-8-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/rama-8-1.jpg","attachment_id":"565124"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/rama-7-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/rama-7-1.jpg","attachment_id":"565123"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/rama-6-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/rama-6-1.jpg","attachment_id":"565122"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/rama-5-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/rama-5-1.jpg","attachment_id":"565121"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/rama-4-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/rama-4-1.jpg","attachment_id":"565120"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/rama-3-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/rama-3-1.jpg","attachment_id":"565119"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/rama-2-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/rama-2-1.jpg","attachment_id":"565118"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/rama-1-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/rama-1-3.jpg","attachment_id":"565117"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/rama-12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/rama-12.jpg","attachment_id":"565125"}]
                 Loading...