FOTOT/ Toreadorja që vriste dema dhe u priste veshët, sheh vdekjen me sy

Ajo është ndër toreadoret më të mira në botë, por ditën e djeshme pa vdekjen me sy.

Lea Vicens, 31 vjeç nga Franca, u sulmua shumë vjet pasi vrau një dem dhe i preu veshët duke i treguar para kamerës si një shenjë triumfi.

Por ditën e djeshme ajo rrezikoi seriozisht jetën dhe mund të themi që ka parë vdekjen me sy.

31-vjeçarja u rrëzua nga kali nga një dem i cili e goditi disa herë duke i shkaktuar plagë të shumta.

U desh ndërhyrja e stafit për t’i shpëtuar jetën toreadores.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d1-207-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d1-207.jpg","attachment_id":"566939"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d2-202-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d2-202.jpg","attachment_id":"566940"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d3-199-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d3-199.jpg","attachment_id":"566941"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d4-190-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d4-190.jpg","attachment_id":"566942"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d5-173-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d5-173.jpg","attachment_id":"566943"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d6-151-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d6-151.jpg","attachment_id":"566944"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d7-142-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d7-142.jpg","attachment_id":"566945"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d8-125-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d8-125.jpg","attachment_id":"566946"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d9-112-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d9-112.jpg","attachment_id":"566947"}]
                 Loading...