SONDAZHI: Çfarë mendojnë kryeqytetasit, për punën e Erion Veliajt?

veliaj 5Javanews zhvilloi në fund të shtatorit, në bashkëpunim me Dr. Eduard Zaloshnjën, një sondazh telefonik në territorin e Bashkisë së Tiranës. Anketimi u krye me 1000 banorë me të drejtë vote në Tiranë, të përzgjedhur në mënyrë krejt rastësore. Maksimumi i marzhit të gabimit statistikor për këtë kampion është plus/minus 3.1%.

Rezultatet e plota të sondazhit:

Nëse do të ishin përsëritur zgjedhjet për Bashkinë e Tiranës në fund të shtatorit:

Veliaj do të merrte 185 mijë vota (nga 160 mijë që mori vjet).

Nëse do të ishin zhvilluar zgjedhjet parlamentare në territorin e Tiranës në fund të shtatorit:

Pjesmarrja do të ishte sa 9/10 e 2013-ës, dhe raportet e votave për dy koalicionet do të mbeteshin 60%-40%.

Bazuar në ç’keni parë, dëgjuar e lexuar deri më sot a mendoni se Erion Veliaj ka punuar mirë?

Po 60%;                Jo 35%;                 S’e di 5%.

A mendoni se Bashkia ka bërë një punë të mirë me këndet e lojrave të fëmijëve?

Po 61%;                Jo 34%;                 S’e di 5%.

A mendoni se Bashkia ka bërë një punë të mirë me rinovimin e koshteve/shkollave?

Po 59%;                Jo 35%;                 S’e di 6%.

A mendoni se Bashkia ka bërë një punë të mirë me rregullimin e rrugicave dhe trotuarëve të blloqeve të banimit?

Po 64%;                Jo 32%;                 S’e di 4%.

A mendoni se Bashkia ka bërë një punë të mirë me parqet/lulishtet dhe mbjelljen e pemëve?

Po 52%;                Jo 40%;                 S’e di 8%.

A mendoni se Bashkia ka bërë një punë të mirë me pastrimin dhe mbledhjen e plehrave?

Po 61%;                Jo 35%;                 S’e di 4%.

A mendoni se Bashkia ka bërë një punë të mirë me ndriçimin e rrugëve?

Po 60%;                Jo 35%;                 S’e di 5%.

A mendoni se Bashkia ka bërë një punë të mirë me organizimin e aktiviteteve festive?

Po 62%;                Jo 34%;                 S’e di 4%.

Bazuar në ç’keni parë, dëgjuar e lexuar deri më sot a mendoni se kryebashkiaku Erion Veliaj do të punojë mirë në 3 vitet e ardhshme?

Po 59%                     Jo 35%                                 Se di 6%

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/sondazh-1-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/sondazh-1.png","attachment_id":"566694"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/sondazh-2-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/sondazh-2.png","attachment_id":"566695"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/sondazh-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/sondazh.png","attachment_id":"566693"}]
                 Loading...