FOTOT/ Pornostarja e famshme: Trump më ofroi 10 mijë dollarë për një orgji!

Donald Trump e mohoi kategorikisht duke thënë se nuk ka interesin më të vogël të njohë pornostaren Jessica Drake apo të dëgjojë hamendësimet e saj, por deklarata e saj ka bërë shumë jehonë në Amerikë.

“Donald Trump më ofroi 10 mijë dollarë që të bëja seks me të dhe dy femra të tjera”, kështu ka deklaruar Drake.

Ajo thotë se në vitin 2006 u takua me Trump në një turne golfi.

Ai e ftoi më pas në hotel ku i futi duart dhe e puthi.

Drake thotë se iu ofruan 10 mijë dollarë nga Trump për një orgji, por nuk pranoi.

“Më thuaj sa do, hap gojën?”, kështu iu drejtua Trump pornostares pas refuzimit të saj.

Megjithëse akuzat e pornostares mund të jenë të vërteta, duket se ka një sulm të shumëfishtë ndaj Trump lidhur me këtë çështje pasi para Jessica Drake edhe 9 femra të tjera e kanë akuzuar për sulm seksual miliarderin amerikan.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d4-263-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d4-263.jpg","attachment_id":"570110"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d13-66-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d13-66.jpg","attachment_id":"570118"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d12-88-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d12-88.jpg","attachment_id":"570117"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d9-153-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d9-153.jpg","attachment_id":"570115"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d8-173-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d8-173.jpg","attachment_id":"570114"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d7-194-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d7-194.jpg","attachment_id":"570113"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d5-241-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d5-241.jpg","attachment_id":"570111"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d1-292-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d1-292.jpg","attachment_id":"570107"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d3-280-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d3-280.jpg","attachment_id":"570109"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d4-263-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d4-263.jpg","attachment_id":"570110"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d6-214-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d6-214.jpg","attachment_id":"570112"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d2-284-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d2-284.jpg","attachment_id":"570108"}]
                 Loading...