VIDEO/ Pitbullët i shqyejnë fytyrën të zotit, shpëtohet për fat nga fqinjët

pitbullKjo video është filmuar në qytetin Uribe në Kolumbi.

Dy pitbullë kanë sulmuar të zotin e tyre duke e kafshuar në fytyrë dhe në qafë.

Ndërhyrja e fqinjëve në kohë shmangu vdekjen e sigurt të pronarit 28-vjeçar të qenve.

Frederman Edicson Duque po lëvizte në shtëpi kur rrëshqiti dhe u rrëzua përdhe.

Pitbullët e sulmuan menjëherë pa shkak duke i shkaktuar plagë të ndryshme.

Fqinjët e Duque përdorën shkopinj dhe karrige për të neutralizuar pitbullët.

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...