LISTA/ Emrat dhe fotot: Cilët janë personat më të rrezikshëm në kërkim

Policia ka shpallur në faqen e vet një listë me 709 persona të shpallur në kërkim.

Krah fotos është emri dhe të tjera të dhëna të personit të shpallur në kërkim, si vendlindja apo dënimi i dhënë.

Në linkun e mëposhtëm mund të gjeni komplet listën:

https://www.asp.gov.al/index.php/sherbime/personat-ne-kerkim?view=personanekerkim&emri=&mbiemri=&vendlindja=&atesia=&gjinia=&vepra=&pn=1

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d1-16-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d1-16.png","attachment_id":"571253"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d2-21-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d2-21.png","attachment_id":"571254"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d3-16-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d3-16.png","attachment_id":"571255"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d4-15-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d4-15.png","attachment_id":"571256"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d5-16-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/d5-16.png","attachment_id":"571257"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *