FOTOT/ Eros dhe humor: Këto foto janë kaq…

Këto foto kanë bërë xhiron e rrjetit duke shkaktuar shumë të qeshura.

Tregojnë situatë të mbushura me eros dhe humor.

E pamundur të mos qeshësh!

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/Www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d1-28-150x150.jpg","full":"http:\/\/Www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d1-28.jpg","attachment_id":575685},{"thumb":"http:\/\/Www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d2-28-150x150.jpg","full":"http:\/\/Www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d2-28.jpg","attachment_id":575686},{"thumb":"http:\/\/Www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d3-30-150x150.jpg","full":"http:\/\/Www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d3-30.jpg","attachment_id":575688},{"thumb":"http:\/\/Www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d4-25-150x150.jpg","full":"http:\/\/Www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d4-25.jpg","attachment_id":575689},{"thumb":"http:\/\/Www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d5-23-150x150.jpg","full":"http:\/\/Www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d5-23.jpg","attachment_id":575690},{"thumb":"http:\/\/Www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d7-16-150x150.jpg","full":"http:\/\/Www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d7-16.jpg","attachment_id":575691},{"thumb":"http:\/\/Www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d8-16-150x150.jpg","full":"http:\/\/Www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d8-16.jpg","attachment_id":575692},{"thumb":"http:\/\/Www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d9-15-150x150.jpg","full":"http:\/\/Www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d9-15.jpg","attachment_id":575693},{"thumb":"http:\/\/Www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d10-14-150x150.jpg","full":"http:\/\/Www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d10-14.jpg","attachment_id":575694},{"thumb":"http:\/\/Www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d11-12-150x150.jpg","full":"http:\/\/Www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d11-12.jpg","attachment_id":575695},{"thumb":"http:\/\/Www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d12-11-150x150.jpg","full":"http:\/\/Www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d12-11.jpg","attachment_id":575696}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *