FOTOT/ Bordello e famshme në vendin mysliman: Prostituta të mitura dhe asnjë mundësi zgjedhje!

Prostitucioni është zanati më i vjetër në botë dhe bordello Kandapara është më e vjetra në qytetin Tangail në Bangladesh.

Bangladeshi është ndër të rrallat raste ku prostitucioni lejohet me ligj në një vend mysliman.

Bordellua Kandapara ka një histori të vetën dhe është ndërtuar 200 vjet më parë, shkruan britanikja “Independent”.

Në vitin 2014 kjo bordello u shemb, por me ndihmën e disa OJQ-ve dhe organizatave lokale u ngrit sërish në këmbë.

Mbështetësit e saj thonë se prostitucioni është një punë si gjithë të tjerat.

Shumë prej femrave që punojnë, jetojnë aty, madje edhe janë bërë nëna aty.

Por një gjë tjetër që shkakton habi është se shumë prostituta janë të mitura.

Ato rekrutohen nga mosha 12 deri 14 vjeç.

Ato e cilësojnë bordellon si shtëpinë e tyre dhe thonë se nuk kanë mundësi të bëjnë punë tjetër.

Fotografët e “Independent” sjellin disa foto nga jeta brenda bordellos së famshme.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d1-14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d1-14.jpg","attachment_id":575376},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d2-15-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d2-15.jpg","attachment_id":575377},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d3-15-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d3-15.jpg","attachment_id":575378},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d4-12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d4-12.jpg","attachment_id":575379},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d5-12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d5-12.jpg","attachment_id":575380},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d6-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d6-8.jpg","attachment_id":575381},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d7-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d7-8.jpg","attachment_id":575382},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d8-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d8-7.jpg","attachment_id":575383},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d9-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d9-7.jpg","attachment_id":575384},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d10-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d10-7.jpg","attachment_id":575385},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d11-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d11-6.jpg","attachment_id":575386},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d12-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d12-6.jpg","attachment_id":575387},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d13-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d13-6.jpg","attachment_id":575388},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d14-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d14-5.jpg","attachment_id":575389}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *