FOTOT/ Adoleshenti me punën më të mirë në botë

Ky djalosh mund të cilësohet padyshim si njeriu me punën më të mirë në botë.

Ai quhet Alex Macheras dhe është 19 vjeç.

Ai është një analist aviacioni.

Puna e tij ka të bëjë me analizimin e shërbimit në avionë, cilësinë e sediljeve, ushqimit etj.

Alex ka udhëtuar në çdo kontinent këtë vit dhe paguhet goxha mirë për këtë.

“Një punë ëndrrash. Zor se do të gjeja diçka më mirë”, rrëfen ai.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d1-67-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d1-67.jpg","attachment_id":"576839"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d2-66-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d2-66.jpg","attachment_id":"576840"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d3-68-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d3-68.jpg","attachment_id":"576841"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d4-61-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d4-61.jpg","attachment_id":"576842"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d5-54-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d5-54.jpg","attachment_id":"576843"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d6-47-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d6-47.jpg","attachment_id":"576844"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d7-41-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d7-41.jpg","attachment_id":"576845"}]
                 Loading...