FOTOT/ Afër përfundimit një tjetër kënd lojërash në Tiranë

Bashkia e Tiranës është afër përfundimit të një tjetër këndi lojërash, këtë radhë në Komunën e Parisit.

Është kryetari Erion Veliaj që njofton se punimet janë afër fundit.

“Përgatitjet e fundit para hapjes së Këndit 6 të Lodrave te Komuna e Parisit, durim dhe pak! Qyteti i është rikthyer fëmijëve si kurrë më parë”, shkruan Veliaj.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d1-70-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d1-70.jpg","attachment_id":"577398"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d2-69-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d2-69.jpg","attachment_id":"577399"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d3-71-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d3-71.jpg","attachment_id":"577400"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d4-64-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d4-64.jpg","attachment_id":"577401"}]
                 Loading...