FOTOT/ Lind me shformime fizike, por e trajtojnë si një zot!

Një fëmijë indian është kthyer në fenomen për shkak të një shformimi fizik.

6-vjeçari Pranshu nga Jalandhar në Indi ka shformime në kokë.

Siç mund të shihet, ai ka një kokë të gjerë dhe sy të ngushtë si pasojë e një defekti gjenetik.

Por vendasit besojnë se ai është një zot Hindu.

Legjenda flet për zotin  Ganesha që ka qenë perëndia i fatit të mirë dhe prosperitit, dhe fshatarët mendojnë se Ganesha është mishëruar te 6-vjeçari.

Ata i falen rregullisht dhe i dhurojnë para dhe sende me vlerë 6-vjeçarit të lindur me shformime fizike.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d1-108-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d1-108.jpg","attachment_id":"578688"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d2-105-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d2-105.jpg","attachment_id":"578689"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d3-108-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d3-108.jpg","attachment_id":"578690"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d4-98-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d4-98.jpg","attachment_id":"578691"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d5-87-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d5-87.jpg","attachment_id":"578692"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d6-75-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d6-75.jpg","attachment_id":"578693"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d7-62-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d7-62.jpg","attachment_id":"578694"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d8-55-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d8-55.jpg","attachment_id":"578695"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d9-45-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d9-45.jpg","attachment_id":"578696"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d10-38-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d10-38.jpg","attachment_id":"578697"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d11-32-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d11-32.jpg","attachment_id":"578698"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d12-28-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d12-28.jpg","attachment_id":"578700"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d13-17-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d13-17.jpg","attachment_id":"578701"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *