FOTOT/ Shtëpia e Bardhë verore: “Kështjella” 300 mln dollarëshe me 118 dhoma e Trump

Donald Trump ka një apartament spektakolar në Nju Jork, por sigurisht që prona me të cilën ai mburret është kjo rezidencë përrallore në Palm Beach në Florida.

Ajo është ndërtuar në 1923 nga arkitektët më të mirë të kohës.

Në vitet ’80, ndërtuesi ia dhuroi shtetit për ta patur si vilë verore për presidentin.

Por shteti nuk pranoi pasi kushtonte shumë mirëmbajtja e saj.

Kështu që vajza e pronarit, Marjorie Post, e nxorri në shitje.

Rezidenca u ble në 1985 nga sipërmarrësi i ri Donald Trump për më pak se 10 mln dollarë.

Ai investoi shumë në të dhe tani kjo rezidencë kap vlerën e 200 deri në 300 mln dollarë.

Por Trump duke qenë se nuk jeton në të, e ka kthyer në vilë pushimi dhe spa, natyrisht duke ruajtur një pjesë të saj për familjen.

Rezidenca ka 118 dhoma gjumi, fusha golfi, pishina, garazhe, shatërvanë dhe gjithçka tjetër.

Vetëm vitin e kaluar Trump fitoi 15,6 mln dollarë nga turistët që e vizituan atë.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d1-196-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d1-196.jpg","attachment_id":"582493"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d2-192-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d2-192.jpg","attachment_id":"582494"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d3-191-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d3-191.jpg","attachment_id":"582495"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d4-172-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d4-172.jpg","attachment_id":"582496"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d5-162-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d5-162.jpg","attachment_id":"582497"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d7-124-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d7-124.jpg","attachment_id":"582499"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d8-104-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d8-104.jpg","attachment_id":"582500"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d9-91-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d9-91.jpg","attachment_id":"582501"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d10-75-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d10-75.jpg","attachment_id":"582502"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d11-58-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d11-58.jpg","attachment_id":"582503"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d12-50-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d12-50.jpg","attachment_id":"582504"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d13-36-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d13-36.jpg","attachment_id":"582505"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d14-29-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d14-29.jpg","attachment_id":"582506"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d15-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d15.jpeg","attachment_id":"582507"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d16-18-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d16-18.jpg","attachment_id":"582508"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d17-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d17.jpeg","attachment_id":"582509"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d18-12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d18-12.jpg","attachment_id":"582510"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d19-12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d19-12.jpg","attachment_id":"582511"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d20-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d20.png","attachment_id":"582512"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *