Pornostarja: Votuesit e Trump e kanë të vogël!

Ajo është një emër i njohur në industrinë e pornos dhe ka dhënë mendimin e saj lidhur me zgjedhjet në SHBA që nxorrën fitues Donald Trump.

Valentina Nappi, pornostare italiane që jeton dhe punon në Kaliforni, ka thënë se “votuesit e Trump e kanë të vogël”.

“Votuesit te Trump janë meshkuj të bardhë të acaruar dhe me testosteronin e lartë dhe ndoshta e hanë pas. Madje kanë edhe vegël të vogël”, deklaroi ajo për një radio italiane.

“Shpresoj që mos të më përzënë nga Kalifornia pas këtyre që thashë”, tha me shaka pornostarja.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d1-192-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d1-192.jpg","attachment_id":"582416"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d2-188-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d2-188.jpg","attachment_id":"582417"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d3-187-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d3-187.jpg","attachment_id":"582418"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d4-168-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d4-168.jpg","attachment_id":"582419"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d5-158-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d5-158.jpg","attachment_id":"582420"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d6-144-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d6-144.jpg","attachment_id":"582421"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d7-121-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d7-121.jpg","attachment_id":"582422"}]
                 Loading...