FOTOT/ Ngjashmëria e “frikshme” mes Donald Trump dhe Saddam Hussein!

Presidenti i zgjedhur Donald Trump ka disa të përbashkëta me ish-diktatorin e Irakut Saddam Hussein, pavarësisht se atij nuk mund t’i pëlqejë.

Dashuria e Trump për dukjen, dekorimin me ar dhe kupolat është tashmë e njohur.

Por çuditërisht të njëjtat shije ndante edhe Saddam Hussein, shkruan Vanity Fair.

Revista e njohur ka bërë një krahasim mes kazinove dhe vilave të Trump, dhe ndërtesave luksoze të Hussein.

Shumë prej tyre kanë ngjashmëri të frikshme.

Le të shpresojmë që të përbashkëtat mes Trump dhe Hussein të jenë vetëm në estetikë, dhe jo në politikbërje!

Fotot nga 1-7 tregojnë ndertimet e Trump, 8-14 të Hussein.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d1-307-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d1-307.jpg","attachment_id":586632},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d2-13-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d2-13.png","attachment_id":586633},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d3-14-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d3-14.png","attachment_id":586634},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d4-16-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d4-16.png","attachment_id":586635},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d5-10-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d5-10.png","attachment_id":586636},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d7-9-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d7-9.png","attachment_id":586638},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d8-5-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d8-5.png","attachment_id":586639},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d9-8-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d9-8.png","attachment_id":586640},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d10-5-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d10-5.png","attachment_id":586641},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d11-3-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d11-3.png","attachment_id":586642},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d12-3-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d12-3.png","attachment_id":586643},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d13-3-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d13-3.png","attachment_id":586644},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d14-4-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d14-4.png","attachment_id":586645},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d15-3-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d15-3.png","attachment_id":586646},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d16-26-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d16-26.jpg","attachment_id":586647},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d17-20-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d17-20.jpg","attachment_id":586648}]

1 komente në “FOTOT/ Ngjashmëria e “frikshme” mes Donald Trump dhe Saddam Hussein!”

  1. Kiu says:

    Ngjakan pak nga veshet…

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *