FOTOT/ Një mijë euro për një ditë me këto bukuroshe, por…

Një trend i ri “eskortash” po lulëzon në mbarë Europën.

Vajza seksi ofrohen për shoqëri në këmbim të parave në resortet ku bëhet ski.

Për të patur shoqërinë e tyre duhet të paguash diçka më shumë se 1 mijë euro.

Mund të bëni çfarë të doni me to, por përveç seksit.

Ato mund të bëjnë ski me ju, dalin për dreka e për darka, koncerte apo pube, por këtu mbaron dhe misioni i tyre.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d1-372-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d1-372.jpg","attachment_id":"588970"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d2-362-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d2-362.jpg","attachment_id":"588971"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d3-354-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d3-354.jpg","attachment_id":"588972"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d5-302-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d5-302.jpg","attachment_id":"588974"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d6-269-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d6-269.jpg","attachment_id":"588975"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d7-223-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d7-223.jpg","attachment_id":"588976"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d4-321-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/11\/d4-321.jpg","attachment_id":"588973"}]
                 Loading...