BE: Shefi i EURALIUS në Tiranë nuk është larguar

Rainer DevilleMisioni i EURALIUS në Shqipëri ka reaguar duke mohuar lajmet për largimin shefit të zyrës në Shqipëri.

EURALIUS u siguron asistencë teknike institucioneve përfituese dhe palëve të interesuara lidhur me sektorin e drejtësisë në Shqipëri, në kuadrin e praktikave më të mira të BE-së dhe standardeve përkatëse evropiane.

Komisioni Evropian e përgëzon këtë angazhim.

 Pretendimet se drejtuesi i ekipit EURALIUS IV është larguar nga posti i tij janë krejtësisht të pasakta.

 Drejtuesi i ekipit është aktualisht me leje.

Institucionet shqiptare janë përgjegjëse për komunikimet zyrtare me palët e treta dhe sigurojnë nën përgjegjësinë e tyre transmetimin zyrtar të dokumenteve ligjore që përbëjnë një pjesë të legjislacionit të brendshëm zyrtare” thuhet në njoftim.

REMOTE_ADDR:[]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *