VIDEO/ Një mijë vitet e historisë së Europës (dhe Shqipërisë) në 3 minuta

mapSi ka ndryshuar Kontinenti i Vjetër në mijëvjeçarin e fundit?

Një filmim në time-lapse përmbledh se si kanë ndryshuar kufijtë e kombeve evropiane nga viti 1000 deri në 2012. Në vetëm 3 minuta e gjysmë.


REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...