FOTOT/ “Psikopati” përdhunon të dashurën teksa ajo kalonte krizë epilepsie

Një femër në Britaninë e Madhe ka denoncuar të dashurin e saj pasi e ka përdhunuar.

24-vjeçarja Georgina Adams njihej me të dashurin e saj prej 4 vitesh.

Por ai ka përfituar nga kriza epileptike që ajo po kalonte dhe e ka përdhunuar.

“Më kapi një krizë dhe kur rifitova ndërgjegjen pashë se rrobat më ishin grisur dhe kisha këmbët e hapura”, tregon 24-vjeçarja.

Pas denoncimit, i dashuri i saj është prangosur dhe në pritje të gjykimit po mbahet në paraburgim.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a1-89-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a1-89.jpg","attachment_id":"594236"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a2-90-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a2-90.jpg","attachment_id":"594237"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a3-90-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a3-90.jpg","attachment_id":"594238"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a4-84-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a4-84.jpg","attachment_id":"594239"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a5-75-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a5-75.jpg","attachment_id":"594240"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a6-60-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a6-60.jpg","attachment_id":"594241"}]
                 Loading...