FOTOT/ “Mogli” ekziston vërtet….

Tippi Degre ka kaluar fëmijërinë e saj në Afrikën e egër, në Namibi, bashkë me prindërit fotografë.

Ajo quan për ‘vëlla’ një elefant pesë tonësh, dhe shok të ngushtë një leopard, dhe Tippi ka një fëmijëri spektakolare. Foto të ndryshme tregojnë aventuar e vajzës që shumë mirë mund të quhet një “Mogli e ditëve tona”. Ajo luan me majmunët, zebrat e vegjël, dhe përqafon një bretkosë të madhe. Në këto foto Tippi është vetëm 6 vjeçe.

Eksploruesja ka lindur në Windhoek në Namibi, në 1990 nga prindërit francezë, fotografë të jetës së egër, Sylvie Robert dhe Alain Degre. Familje aventuriere kaloi fëmijërinë e saj në të gjithë Afrikën, duke shkuar në vende si Afrika e Jugut, Zimbabve dhe Botsvana. Disa e kanë krahasuar jetën e saj me atë të karakterit kryesor të librit të Rudyard Kipling, “Libri i xhunglës”, i cili gjithashtu u rrit me kafshët e egra.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli.jpg","attachment_id":"595986"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-9.jpg","attachment_id":"595985"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-8.jpg","attachment_id":"595984"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-7.jpg","attachment_id":"595983"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-6.jpg","attachment_id":"595982"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-5.jpg","attachment_id":"595981"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-4.jpg","attachment_id":"595980"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-3.jpg","attachment_id":"595979"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-2.jpg","attachment_id":"595978"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-14.jpg","attachment_id":"595977"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-13.jpg","attachment_id":"595976"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-12.jpg","attachment_id":"595975"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-11.jpg","attachment_id":"595974"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-10.jpg","attachment_id":"595973"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/mogli-1.jpg","attachment_id":"595972"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *