Fizioterapisti maniak: 400 euro pacientes për t’i futur gishtin në…

fizioKy është padyshim një ndër fizioterapistët më të çuditshëm që mund të jenë dëgjuar.

Emisioni investigativ “Le Iene” në Itali ka demaskuar një fizioterapist.

Ai kishte vesin t’u fuste gishtin në të pasme pacienteve të tij.

“Le Iene” dërguan një bashkëpunëtore te fizioterapisti Gianluca Di Benedetto pasi kishte shembur krahun.

Por fizioterapisti maniak i tha se shembja në krah (që ishte false) i kishte shkaktuar probleme dhe nuk do të kryente dot me kënaqësi marrëdhënie seksuale.

Në fund të seancës ai e bind t’i fusë gishtin në të pasme.

Por më e bukura vjen në fund.

Për këtë “shërbim” ai i ka faturuar pacientes 400 euro!

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...