FOTOT/ Masakër në Aleppo nga Siria dhe Rusia: “Fëmijët po digjen të gjallë!”

Këto janë padyshim ditë terrori në Aleppo të Sirisë.

Të dërguarit e Kombeve të Bashkuara raportojnë për genocid dhe vrasje në masë.

Teksa Rusia dhe Siria po luftojnë me rebelët e fundit të mbetur gjallë, nuk po kursehen fëmijët dhe gratë.

OKB raporton për vrasje fëmijësh dhe femrat nga ushtria e Assad, i cili po eleminon këdo që iu kundërvu.

Observatori Sirian ndërkohë thotë se në Aleppo po digjen fëmijë për së gjalli.

Vetëm në dy ditët e fundit mbi 10 mijë vetë janë arratisur për të shpëtuar jetën.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a1-159-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a1-159.jpg","attachment_id":"597397"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a2-160-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a2-160.jpg","attachment_id":"597398"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a3-158-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a3-158.jpg","attachment_id":"597399"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a4-150-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a4-150.jpg","attachment_id":"597400"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a5-135-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a5-135.jpg","attachment_id":"597401"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a6-111-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a6-111.jpg","attachment_id":"597402"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a7-96-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a7-96.jpg","attachment_id":"597403"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a8-79-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a8-79.jpg","attachment_id":"597404"}]
                 Loading...