Firma private demton fiderin, pa energji zona e Laprakes

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se një firmë private e nënkontraktuar nga bashkia për sistemimin dhe kanalizimin e bllokut të pallateve në Laprakë ka dëmtuar kabllin 20 KV të fiderit A7 n/stacioni Rajonal që furnizon me energji gjithë zonën e Laprakës.

Aktualisht janë pa energji zona e Laprakës, që përfshin pallatet pranë spitalit Ushtarak deri në hyrje të rrugës së Durrësit.

Grupet e punës së avarisë janë në terren dhe po punojnë për gjetjen e më pas eliminimin e defektit të shkaktuar.

OSHEE do të marrë të gjitha masat duke kallëzuar penalisht subjektin përgjegjës për dëmin e shkaktuar kompanisë dhe abonentëve të saj.

laprake 1 laprake 3 laprake 4

 

REMOTE_ADDR:[]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *