FOTOT/ Adoleshentët marrin apartamentin me qira, pronari çmendet kur sheh çfarë kanë bërë

Disa adoleshente kanë marrë me qira një apartament për tre ditë, por kur pronari ka shkuar për të parë gjendjen e tij, ka vënë duart në kokë.

Studentet e morën me qira apartamentin në Essex të Britanisë për 100 paund nata.

Ata ndenjën tre ditë duke festuar dhe pirë.

Apartamenti ishte kthyer përmbys dhe kudo kishte të vjella, shishe bosh alkooli madje edhe sende për konsum droge.

Tashmë ai i ka denoncuar dhe ka nisur një hetim ndaj personit që bëri prenotimin e apartamentit.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a5-162-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a5-162.jpg","attachment_id":"598638"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a1-194-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a1-194.jpg","attachment_id":"598634"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a2-195-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a2-195.jpg","attachment_id":"598635"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a3-192-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a3-192.jpg","attachment_id":"598636"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a4-182-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a4-182.jpg","attachment_id":"598637"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a6-138-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a6-138.jpg","attachment_id":"598639"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a7-121-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a7-121.jpg","attachment_id":"598640"}]
                 Loading...