FOTOT/ Çmenduria: Të shkosh në darkë e veshur kështu (dhe në dhjetor)

Çmenduritë e personave të famshëm nuk kanë limite.

Alicia Douvall, modele 36-vjeçare, është fotografuar me këtë (zh)veshje, ndërsa dilte nga një hotel  në Londër.

Dhe kjo, në një periudhë kur temperaturat janë minus.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/alisia-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/alisia.jpg","attachment_id":602046},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/alisia-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/alisia-1.jpg","attachment_id":602047},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/alisia-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/alisia-2.jpg","attachment_id":602048},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/alisia-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/alisia-3.jpg","attachment_id":602049},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/alisia-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/alisia-4.jpg","attachment_id":602050},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/alisia-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/alisia-5.jpg","attachment_id":602051},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/alisia-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/alisia-6.jpg","attachment_id":602052},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/alisia-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/alisia-7.jpg","attachment_id":602053},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/alisia-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/alisia-8.jpg","attachment_id":602054},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/alisia-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/alisia-9.jpg","attachment_id":602055}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *