FOTOT/ Obama: Kjo është kënaqësia më e madhe e të qenit president

Barack Obama mbyll për një muaj 8 vitet e tij të presidencës.

Ai do të largohet për t’u pasuar nga Donald Trump.

Por cila ka qenë kënaqësia më e madhe e tij si president?

“Një nga kënaqësitë më të mëdha të të qenurit President është mundësia për të udhëtuar dhe për t’u njohur me kultura të ndryshme, për të takuar njerëz të shumtë. Kjo është e rëndësishme jo vetëm për sigurinë kombëtare, por edhe për ne vetë, për të kuptuar veten tonë dhe vendin tonë në botë”, tregon ai.

Presidenti Obama ka vizituar 58 vende gjatë 8 viteve të presidencës së tij. Shihni fotot më të bukura të këtyre udhëtimeve:

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a1-300-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a1-300.jpg","attachment_id":602734},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a2-297-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a2-297.jpg","attachment_id":602735},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a3-289-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a3-289.jpg","attachment_id":602736},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a4-273-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a4-273.jpg","attachment_id":602737},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a5-242-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a5-242.jpg","attachment_id":602738},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a6-204-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a6-204.jpg","attachment_id":602739},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a7-179-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a7-179.jpg","attachment_id":602740},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a8-147-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2016\/12\/a8-147.jpg","attachment_id":602741}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *