FOTOT/ Në epokën e të pasmeve…

Ekspozimi i të pasmeve nga ana e femrave, tashmë është bërë një sport popullor.

Madje, ka femra që më shumë tregojnë të pasmet në rrjetet sociale, se sa fytyrën.

Dhe kësaj manie nuk i shpëtojnë dot as femrat VIP, të cilat postojnë foto nga pushimet e tyre.

Kjo ka kohë që është evidente, por tashmë mund të thuhet me plot gojën, se jetojmë në epokën e të pasmeve…

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/te-pasme-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/te-pasme.jpg","attachment_id":"607490"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/te-pasme-4-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/te-pasme-4.png","attachment_id":"607495"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/te-pasme-3-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/te-pasme-3.png","attachment_id":"607493"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/te-pasme-2-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/te-pasme-2.png","attachment_id":"607492"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/te-pasme-5-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/te-pasme-5.png","attachment_id":"607496"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/te-pasme-1-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/te-pasme-1.png","attachment_id":"607491"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/te-pasme-8-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/te-pasme-8.png","attachment_id":"607499"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/te-pasme-9-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/te-pasme-9.png","attachment_id":"607500"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/te-pasme-7-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/te-pasme-7.png","attachment_id":"607498"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/te-pasme-6-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/te-pasme-6.png","attachment_id":"607497"}]

1 komente në “FOTOT/ Në epokën e të pasmeve…”

  1. Ceni says:

    Sh bukur dhe syri do pjesen e vet.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *