FOTOT/ MS-13: Banda famëkeqe me 100 mijë anëtarë dhe krimet makabre, brenda dhe jashtë saj

Mara Salvatrucha, e njohur ndryshe si MS-13, është një nga bandat më të frikshme kriminale e cila njihet për vrasjet brutale, përdhunime në grup, trafik droge e sulme të pamëshirshme për hakmarrje.

Anëtarët e saj dallohen lehtë, falë tatuazheve që kanë në fytyrë e trup.

Ata priten t’i qëndrojnë besnikë bandës, sepse në të kundërt dënimet janë të rënda, duke filluar nga prerje gjymtyrësh e deri te vrasje.

Një anëtare shtatzanë e bandës, e cila ishte një informuese e qeverisë, u masakrua barbarisht nga dy anëtarë të tjerë duke u goditur me thikë plot 16 herë.

Dëshira e bandës MS-13 është që të njihet si banda me më shumë vrasje në botë.

Fillimisht e krijuar në Kaliforni e më pas e shpërndarë edhe në vende të tjera si Meksikë , Kanada e Amerikë Jugore, banda e përbërë nga 100,000 anëtarë synon të vazhdojë zgjerimin e saj nëpër botë.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a1-111-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a1-111.jpg","attachment_id":"611205"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a2-104-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a2-104.jpg","attachment_id":"611206"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a3-102-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a3-102.jpg","attachment_id":"611207"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a4-96-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a4-96.jpg","attachment_id":"611208"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a5-87-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a5-87.jpg","attachment_id":"611209"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a6-77-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a6-77.jpg","attachment_id":"611210"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a7-66-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a7-66.jpg","attachment_id":"611211"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a8-57-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a8-57.jpg","attachment_id":"611212"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a9-48-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a9-48.jpg","attachment_id":"611213"}]
                 Loading...