FOTOT/ Orgji dhe lojëra të “pista”: Kush është qyteti i dashurisë

E kanë quajtur qyteti i dashurisë shumë dekada më parë dhe jo më kot.

Parisi është konfirmuar sërish si qyteti ku mund të bësh gjithçka, në seks, kuptohet.

Rruga më e famshme është “Les Chandelles”, ku janë klubet më të famshme të seksit dhe është pak metra larg muzeut të famshëm të Luvrit.

“Seks treshe, një gojore të shpejtë, orgji dhe çdo lloj gjëje që kërkoni, mund ta gjeni në këtë rrugë”, thotë një punonjëse seksi në lagjen e famshme pariziene.

Një studim i kryer pak ditë më parë konfirmoi se në Paris kryhet seks 25 përqind më shumë se në çdo qytet tjetër europian.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a1-115-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a1-115.jpg","attachment_id":"611293"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a2-108-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a2-108.jpg","attachment_id":"611294"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a3-106-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a3-106.jpg","attachment_id":"611295"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a4-100-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a4-100.jpg","attachment_id":"611296"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a5-90-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a5-90.jpg","attachment_id":"611297"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a6-80-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a6-80.jpg","attachment_id":"611298"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a7-68-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a7-68.jpg","attachment_id":"611299"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a8-59-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a8-59.jpg","attachment_id":"611300"}]
                 Loading...