FOTOT/ Sikur të mos mjaftonte Çernobili! Seks, alkool, drogë dhe…vdekje

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp

Çernobili është një ndër fatkeqësitë më të mëdha që kanë ndodhur në botë dhe që ka lënë pasoja dekada më pas.

Por janë të paktë ata që njohin historinë e qytetit Slavutych.

Ai u krijua pas shpërthimit katastrofik të Çernobilit.

Banorët janë kryesisht ish punonjës të impiantit bërthamor që u evakuuan aty për arsye sigurie.

Një fotograf zviceran i quajtur Niels Ackerman ka shkuar aty për të shkrepur disa foto nga jeta e përditshme e banorëve.

Të rinjtë janë të dhënë pas alkoolit dhe drogërave, dhe seksit të shfrenuar.

“Më shumë njerëz kanë vdekur në Slavutych nga alkooli dhe droga, se sa nga rrezatimi bërthamor”, tregon fotografi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp
REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a1-134-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a1-134.jpg","attachment_id":"611941"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a2-125-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a2-125.jpg","attachment_id":"611942"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a3-119-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a3-119.jpg","attachment_id":"611943"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a4-114-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a4-114.jpg","attachment_id":"611944"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a5-102-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a5-102.jpg","attachment_id":"611945"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a6-89-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a6-89.jpg","attachment_id":"611946"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a7-76-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a7-76.jpg","attachment_id":"611947"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a8-66-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a8-66.jpg","attachment_id":"611948"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a9-55-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a9-55.jpg","attachment_id":"611949"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a10-48-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a10-48.jpg","attachment_id":"611950"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a11-39-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a11-39.jpg","attachment_id":"611951"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a12-34-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a12-34.jpg","attachment_id":"611952"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a13-27-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a13-27.jpg","attachment_id":"611953"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a14-22-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a14-22.jpg","attachment_id":"611954"}]
        
        Loading...
        

1 komente në “FOTOT/ Sikur të mos mjaftonte Çernobili! Seks, alkool, drogë dhe…vdekje”

  1. Vdekje nga lezeti , hajt sa me shume tjera ishalla

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *