FOTOT/ Qenër, minj dhe prostituta: Jeta në “ngrehinën e tmerrit”

Ky spital i braktisur në Brazil është cilësuar si “ngrehina e tmerrit” nga vendasit.

Dhe kanë një arsye të fortë përse e quajnë kështu.

Spitali i ndërtuar në vitin e largët 1929 shërbente për të kuruar lebrozët.

Ata nuk dilnin asnjëherë nga spitali pasi mund të infektonin edhe të tjerët.

Por në fundin e viteve ’80 ai u braktis.

Megjithatë qindra njerëz jetojnë ende aty të lënë në mëshirë të fatit.

Qenër, minj, prostituta, përdorues droge, lebrozë etj, janë banorët e përhershëm të këtij spitali.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a1-158-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a1-158.jpg","attachment_id":612781},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a2-146-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a2-146.jpg","attachment_id":612782},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a3-140-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a3-140.jpg","attachment_id":612783},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a4-134-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a4-134.jpg","attachment_id":612784},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a5-120-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a5-120.jpg","attachment_id":612785},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a6-107-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a6-107.jpg","attachment_id":612786},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a7-90-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a7-90.jpg","attachment_id":612787},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a8-80-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a8-80.jpg","attachment_id":612788},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a9-66-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a9-66.jpg","attachment_id":612789},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a10-60-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a10-60.jpg","attachment_id":612790},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a11-46-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a11-46.jpg","attachment_id":612791},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a12-40-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a12-40.jpg","attachment_id":612792},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a13-33-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a13-33.jpg","attachment_id":612793},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a14-27-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a14-27.jpg","attachment_id":612794},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a15-22-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a15-22.jpg","attachment_id":612795},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a16-15-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a16-15.jpg","attachment_id":612796},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a17-13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a17-13.jpg","attachment_id":612797},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a18-11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a18-11.jpg","attachment_id":612798},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a19-10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a19-10.jpg","attachment_id":612799},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a20-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a20-7.jpg","attachment_id":612800},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a21-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a21-5.jpg","attachment_id":612801}]

1 komente në “FOTOT/ Qenër, minj dhe prostituta: Jeta në “ngrehinën e tmerrit””

  1. jashush akashi says:

    Brazili vend Mysliman eshte?Andej nga Kuvajti Rubinetat i kane flori prandaj Cne Brazili Vend mysliman kaq rende.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *