FOTOT që të kallin datën! Çmenduria që ka përfshirë Afrikën e Jugut (Pamje shqetësuese)

Afrika e Jugut është një vend interesant por ndoshta do të ndryshoni mendim kur të shihni këto foto.

Dhjetra njerëz kanë nisur të postojnë video dhe foto të çuditshme në FB dhe rrjete të tjera sociale.

Në to shihen njerëz të vdekur në mënyrat më të tmerrshme.

Por e gjitha është një lojë, ose të paktën kështu e konsiderojnë ata.

Gjithë afrikanojugorët janë përfshirë nga mania e çuditshme për të trembur të afërmit duke u shtirur si të vdekur.

Por a mund të konsiderohet shaka një gjë e tillë kur këto foto të kallin datën?!

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a1-167-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a1-167.jpg","attachment_id":"613162"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a2-155-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a2-155.jpg","attachment_id":"613163"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a3-149-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a3-149.jpg","attachment_id":"613164"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a4-141-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a4-141.jpg","attachment_id":"613165"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a5-128-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a5-128.jpg","attachment_id":"613166"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a6-113-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a6-113.jpg","attachment_id":"613167"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a7-94-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a7-94.jpg","attachment_id":"613168"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a8-84-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a8-84.jpg","attachment_id":"613169"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a9-70-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a9-70.jpg","attachment_id":"613170"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a10-64-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a10-64.jpg","attachment_id":"613171"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a11-48-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a11-48.jpg","attachment_id":"613172"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a12-42-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a12-42.jpg","attachment_id":"613173"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a13-35-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a13-35.jpg","attachment_id":"613174"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *