Lirohet me kusht Ramush Haradinaj

ramush franc
Është liruar nga ndalimi policor, lideri i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj.

Fotoreporteri i Indeksonline Blerim Uka raporton nga seanca se Gjykata në Colman të Francës, pas shqyrtimit të dokumentacionit për rreth një orë, ka vendosur që Haradinaj të lihet i lirë me kusht që të mos dalë nga Franca dhe të lajmërohet tek autoritetet dy herë në javë.

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...