FOTOT/ Titan: Pamjet e para nga planeti “alien”

NASA ka zbuluar për herë të parë disa foto nga hëna e Saturnit, Titani.

Në qershorin e 2005 një sondë e NASA-s zbriti në të duke shkrepur këto foto.

Aty u morrën disa kampionë për të kryer analiza.

Titani është krahasuar me një “planet alien” për shkak të fortësisë së terrenit, temperaturave dhe faktorëve të tjerë atmosferikë.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a1-258-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a1-258.jpg","attachment_id":"616944"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a2-240-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a2-240.jpg","attachment_id":"616945"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a3-229-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a3-229.jpg","attachment_id":"616947"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a4-217-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a4-217.jpg","attachment_id":"616948"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a5-192-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a5-192.jpg","attachment_id":"616949"}]
                 Loading...