Zbulohen emrat e xhihadistëve kosovarë që po braktisin ISIS!

Ushtria irakene ka gjetur dokumenta të harruar nga ISIS ku zbulohen emrat e dezertorëve, mes tyre edhe disa shqiptarë.

Dokumenti është publikuar sot në mediat e Irakut.

Aty zbulohen emrat e gjithë luftëtarëve të huaj por edhe të atyre që kanë dezertuar.

Dezertorët përshkruhen me fjalët “luftëtarë që kanë thyer rregullat dhe disiplinën e brendshme”.

Një prej emrave të përmendur është “Abu Musa Kosova”, lindur në vitin 1992.

Ende nuk janë publikuar listat e plota të dezertorëve për të kuptuar se sa kanë qenë nga vendet e Ballkanit.

Mes dezertorëve ka edhe xhihadistë francezë apo vende të tjera të Europës perëndimore.

لأول مرة.. وثائق تظهر الأسماء الحقيقية لمقاتلي داعش الأجانب

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a1-263-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a1-263.jpg","attachment_id":"617093"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a2-245-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a2-245.jpg","attachment_id":"617094"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a3-234-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a3-234.jpg","attachment_id":"617095"}]
                 Loading...