A do e heqë Basha, “sekretarin e partisë”, shokun Sali?

berisha-basha-ruliLulzim Basha thotë se në PD, janë qytetarët ata që do të vendosin kandidatët për deputetë në zgjedhjet e qershorit.

Vetëm se ata, sipas tij, duhet të plotësojnë disa kritere.

Një prej tyre është që të mos kenë pasur lidhje me komunizmin.

Demokratët dhe çdo qytetar tjetër mund të propozojnë përfaqësuesit e tyre në Kuvend.

Mbi këto propozime do përzgjidhet lista e kandidatëve demokratë për deputetë, të cilët do t’i nënshtrohen një procesi të vetingut të figurës, profesionalizmit dhe të së shkuarës komuniste”, shkruan Basha sot.

Lind pyetja, po ish-sekretarin e Partisë së Punës, shokun Sali Berisha, a do ta përjashtojë Basha?

Sa për të përmendur një emër, se në atë parti ka shumë ish-komunistë!

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...