FOTOT/ Luks shumëmilionësh! Rezidencat më të shtrenjta në botë

Para pak ditësh u nxorr në shitje një rezidencë në SHBA për shifrën e 250 mln dollarëve.

Ajo është “Spec Manor”, në Bel Air të Los Angelesit dhe është vila më e shtrenjtë në botë.

Më poshtë ju sjellim një listë me rezidencat më të shtrenjta në botë dhe çmimet përkatëse:

1.Bel Air Spec Manor, Los Angeles – 250 mln dollare

2.The Manor,Holmby Hills, Los Angeles- 200 mln dollare

3.Manapalan Mansion, Florida- 195 mln dollare

4.Great Island, Connecticut- 175 mln dollare

5.Briar Patch, The Hamptons, SHBA- 140 mln dollare

6.Il Palmetto, Palm Beach- 137 mln dollare

7.Rancho San Carlos, Santa Barbara- 125 mln dollare

8. Las Varas dhe Edwards Raches, Santa Barbara- 108 mln dollare

9.Fifth Avenue Duplex, New York City- 120 mln dollare

10.Pumpkin Key, Key Largo- 95 mln dollare

11.Brookline Estate, Boston- 90 mln dollare

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a1-392-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a1-392.jpg","attachment_id":"622837"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a2-365-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a2-365.jpg","attachment_id":"622838"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a3-346-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a3-346.jpg","attachment_id":"622839"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a4-322-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a4-322.jpg","attachment_id":"622840"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a5-289-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a5-289.jpg","attachment_id":"622842"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a6-257-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a6-257.jpg","attachment_id":"622843"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a7-210-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a7-210.jpg","attachment_id":"622844"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a8-186-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a8-186.jpg","attachment_id":"622845"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a9-148-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a9-148.jpg","attachment_id":"622846"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a10-136-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a10-136.jpg","attachment_id":"622847"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a11-105-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/01\/a11-105.jpg","attachment_id":"622848"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *