A i është kërkuar Adriatik Llallës, arrestimi i Ilir Metës?

llalla metaKryeprokurori Adriatik Llalla dha një deklaratë të fortë në emisionin “Opinion”.

Ai tha se ambasadorët e rëndësishëm në vend, i kanë kërkuar arrestimin e zyrtarëve të rëndësishëm në vend.

Në zyrën time kanë ardhur dhe kanë kërkuar arrestimin e zyrtarëve të lartë shqiptarë.

Kanë kërkuar arrëstime për ministra, ish-ministra dhe zyrtarëve më të lartë.

Përgjigja ime ishte se unë nuk veproj mbi bazën e kërksave të ambasadorëve, por mbi bazën e provave”, tha Llalla.

“Nëse nuk do te kishin imunitet, këta ambasadorë sot do ishin para përgjegjësisë”, vijoi Llalla.

Ai tha se për këtë ka informuar presidentin e Republikës.

Kam informuar për këto çështje presidentin e Republikës.

Ai ka marrë kontatet me ambasadorët përkatësde që e kanë mohuar”, tha Llalla, por pa përmendur se kë i kanë kërkuar që të arrestojë.

Aludimi i Llallës ishte se i kanë kërkuar arrestimin e një prej Ilir Metës, ose Sali Berishës.

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...