Ambasada e SHBA: Viza iu është revokuar 23 gjyqtarëve dhe prokurorëve, jo 71

ambasada-shba-ne-shqiperiAmbasada e SHBA në Tiranë ka sqaruar se janë 23 gjyqtarët dhe prokurorët shqiptarë, të cilëve iu është revokuar viza amerikane.

“Ambasada e SHBA është në dijeni të raportimeve në media që pretendojnë se zyrtarë konsullorë kanë revokuar vizat e 70 gjyqtarëve dhe prokurorëve javën e kaluar.

Këto raportime janë të rreme.

Nga 71 prokurorë dhe gjyqtarë që kishin viza të vlefshme përpara 26 janarit, zyrtarët konsullorë kanë revokuar vizat vetëm për 23.

48 gjyqtarë dhe prokurorë vazhdojnë të kenë viza të vlefshme për në SHBA. Për shkak se të dhënat e vizave janë konfidenciale, nuk mund të komentojmë raste individuale”, thuhet në reagimin e Ambasadës së SHBA-së.

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...