“Reforma në Drejtësi u bë që, ata që e kanë mizën nën kësulë…të lagen!”

Në kulmin e debateve dhe përplasjeve për reformën në drejtësi, së fundi dhe ajo më e forta mes ambasadorit amerikan dhe kryeprokurorit Llalla, deputeti socialist ka zgjedhur një foto për të shprehur se për kë po bëhet kjo reformë realisht.

“Për këtë ditë u bë Reforma në Drejtësi, që ata që e kanë mizën nën kësulë, të lagen…”, shkruan deputeti në rrjetin social Facebook, duke dashur të nënkuptojë kështu se reformës në gjyqësor duhet t’i druhen ata persona që kanë qenë në shkelje me ligji.

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...