FOTOT/ Kështu bëhet dasma në Mosulin e lirë

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp

Pasi pritën për një vit për t’u martuar, Jassem, 20 vjeç dhe Rana 18 vjeçe më në fund lidhën kurorë në pjesën lindore të qytetit irakian të Mosulit, i cili ka qenë një ndër më të goditurit nga lufta.

Vetëm dy muaj më parë, banorët e qytetit ishin shuam të frikësuar që të largoheshin nga shtëpia, pasi i trembeshin ndëshkimit nga terroristët e ISIS-it.

Pas 2.5 vite torturë, tani qyteti kontrollohet nga qeveria irakiane dhe dasmorët pa frikë vallëzuan dhe kënduan ën rrugët e qytetit.

Oficerët irakianë dhe miqtë qëlluan me kallashnikovë në ajër për të festuar, kurse nga makinat vinte muzika me zë të lartë ndërsa njerëzit kërcenin.

Kjo është dasma e parë në Mosulin e lirë dhe nusja mbante veshur një fustan të bardhë të stilit perëndimor, ndërsa disa gra nuk vunë fare shami.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp
REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/dasma-ne-mosul-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/dasma-ne-mosul.jpg","attachment_id":"628277"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-1.jpg","attachment_id":"628278"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-2.jpg","attachment_id":"628279"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-3.jpg","attachment_id":"628280"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-4.jpg","attachment_id":"628281"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-5.jpg","attachment_id":"628282"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-6.jpg","attachment_id":"628283"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-7.jpg","attachment_id":"628284"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-8.jpg","attachment_id":"628285"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-9.jpg","attachment_id":"628287"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-10.jpg","attachment_id":"628288"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-11.jpg","attachment_id":"628289"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-12.jpg","attachment_id":"628290"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-13.jpg","attachment_id":"628291"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-14.jpg","attachment_id":"628292"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-15-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-15.jpg","attachment_id":"628293"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-16-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-16.jpg","attachment_id":"628294"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-17-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-17.jpg","attachment_id":"628295"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-18-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-18.jpg","attachment_id":"628296"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-19-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-19.jpg","attachment_id":"628298"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-20-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-20.jpg","attachment_id":"628299"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-21-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-21.jpg","attachment_id":"628300"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-22-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-22.jpg","attachment_id":"628301"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-23-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-23.jpg","attachment_id":"628302"}]
        
        Loading...
        

1 komente në “FOTOT/ Kështu bëhet dasma në Mosulin e lirë”

  1. Treviso says:

    Pas kaq kohesh lufte e torturashsheqyr qe arriten te festoje populli me i lashte dhe me i kulturuar.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *