Evropianët mendojnë si Trump-i për emigrantët myslimanë

 

Evropianët janë me Donald Trump-in kur bëhet fjalë për politikat e tij për ndalimin e hyrjes së emigrantëve myslimanë.

Sipas një sondazhi të bërë nga “Chathan House”, ku u intervistuan rreth 10 mijë persona, mendimi dominues ishte se emigrimi i myslimanëve në kontinentin e vjetër duhet ndaluar.

Në Itali 51% e të pyeturve nuk i duan emigrantët myslimanë  në vend.

Në Poloni pro bllokimit janë 70%, Austri 65%, në Belgjikë 64%, Hungari 64% dhe Francë 61%.

Kurse 55% e të intervistuarve në Austri, Belgjikë, Francë, Gjermani, Greqi, Hungari, Poloni, Spanjë, Itali dhe Britani janë pro arrestimit të emigrantëve myslimanë.

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...