FOTOT/ Imazhet e rralla nga një nëndetëse naziste gjatë Luftës së Dytë Botërore

Fotografitë e mëposhtme bardhezi tregojnë se si ishte jeta në një nëndetëse naziste në vitin 1944, përpara se ajo të fundosej nga bombarduesit britanikë.

Në këto imazhe ka momente të gëzueshme në nëndetësen U-976, ku marinarët festojnë me alkool dhe mblidhen në korridorin e madh në qendër të mjetit.

Ky album u bë nga Oficeri i Parë Leutenant Wilhelm Hinrichs dhe tani ka dalë në ankand.

Nëndetësja U-976 u firmos më 25 mars të 1944-ës, vetëm pak muaj para zbarkimit të forcave aleate në Normandi, pas një sulmi të dy avionëve luftarakë.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/nendetesja-gjermane-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/nendetesja-gjermane-1.jpg","attachment_id":"629419"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/nendetesja-gjermane-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/nendetesja-gjermane-2.jpg","attachment_id":"629420"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/nendetesja-gjermane-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/nendetesja-gjermane-3.jpg","attachment_id":"629421"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/nendetesja-gjermane-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/nendetesja-gjermane-4.jpg","attachment_id":"629422"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/nendetesja-gjermane-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/nendetesja-gjermane-5.jpg","attachment_id":"629423"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/nendetesja-gjermane-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/nendetesja-gjermane-6.jpg","attachment_id":"629424"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/nendetesja-gjermane-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/nendetesja-gjermane-7.jpg","attachment_id":"629425"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/nendetesja-gjermane-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/nendetesja-gjermane-8.jpg","attachment_id":"629426"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/nendetesja-gjermane-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/nendetesja-gjermane-9.jpg","attachment_id":"629427"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/nendetesja-gjermane-10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/nendetesja-gjermane-10.jpg","attachment_id":"629428"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/nendetesja-gjermane-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/nendetesja-gjermane.jpg","attachment_id":"629429"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *