FOTOT/ Ky autobus është kthyer në një shtëpi lëvizëse

Të lodhur nga qiraja e lartë, një familje amerikane vendosi që të blinte një autobus dhe ta kthente atë në një banesë.

Çifti Brian dhe Starla Sullivan bashkë me tri fëmijët e tyre ndihen mirë në shtëpinë e re, për më tepër që kursejnë shumë.

Ata lëvizin kudo he planifikojnë që ta mbajnë këtë autobus-banesë deri sa fëmijët të rriten e të nisin jetën e tyre.

Por pavarësisht të mirave, problem ngelet mungesa e ngrohjes, ujit të ngrohtë dhe tubat e ngrirë.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/autobuzi-shtepi-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/autobuzi-shtepi-2.jpg","attachment_id":"630130"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/autobuzi-shtepi-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/autobuzi-shtepi-1.jpg","attachment_id":"630129"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/autobuzi-shtepi-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/autobuzi-shtepi-3.jpg","attachment_id":"630131"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/autobuzi-shtepi-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/autobuzi-shtepi-5.jpg","attachment_id":"630132"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/autobuzi-shtepi-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/autobuzi-shtepi-6.jpg","attachment_id":"630133"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/autobuzi-shtepi-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/autobuzi-shtepi-8.jpg","attachment_id":"630135"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/autobuzi-shtepi-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/autobuzi-shtepi-9.jpg","attachment_id":"630136"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/autobuzi-shtepi-10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/autobuzi-shtepi-10.jpg","attachment_id":"630137"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/autobuzi-shtepi-12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/autobuzi-shtepi-12.jpg","attachment_id":"630138"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/autobuzi-shtepi-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/autobuzi-shtepi.jpg","attachment_id":"630139"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/autobuzi-shtepi11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/autobuzi-shtepi11.jpg","attachment_id":"630140"}]

1 komente në “FOTOT/ Ky autobus është kthyer në një shtëpi lëvizëse”

  1. LORA says:

    Familje e bukur dhe pasionante.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *