FOTOT/ Një luan dhe një ari, të mbijetuarit e kopshtit zoologjik të ISIS-it

Vetëm një luan edhe nj ari janë të mbijetuarit e vetëm nga të gjitha kafshët të cilat jetonin ën kopshtin zoologjik të Mosulit, kur qyteti kontrollohej nga terroristët e ISIS-it.

Kafshët janë shumë të dobëta si pasojë e mosushqyerjes, ndërkohë që shumë të tjera ngordhën nga mungesa e kujdesit dhe pangrënies.

Me lirimin qytetit, për ato kujdesen anëtarët e Organizatës së Kurdistanit për të Drejtat e Kafshëve.

Kopshti zoologjik përdorej nga xhihadistët si qendër për të nisur sulmet ndaj trupave irakiane.

 

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-zoo-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-zoo.jpg","attachment_id":"630845"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-zoo-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-zoo-8.jpg","attachment_id":"630844"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-zoo-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-zoo-7.jpg","attachment_id":"630843"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-zoo-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-zoo-6.jpg","attachment_id":"630842"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-zoo-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-zoo-4.jpg","attachment_id":"630840"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-zoo-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-zoo-5.jpg","attachment_id":"630841"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-zoo-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-zoo-3.jpg","attachment_id":"630839"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-zoo-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-zoo-2.jpg","attachment_id":"630838"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-zoo-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/mosul-zoo-1.jpg","attachment_id":"630837"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *